Taking the garbage out

Gewijzigd 19 augustus 2022

Nachtelijk chemisch sprayen in Amerika


Ja, ook dit is chemtrailing. Nodeloos vernielen van ons kostbaarste bezit; de natuur. De Amerikaanse held Richie From Boston volgt chemtrailing op de voet en kwam 's nachts een truck tegen die enorme wolken aan het sprayen was in de straten van de plaats waar hij was.
Samen met een vriend sprak hij de bestuurder aan en vroeg om een officiële verklaring omtrent de gebruikte chemicaliën. De bestuurder van de truck kon niets overleggen.
Met zware chemicaliën werden enorme wolken gesprayed en hij kreeg geen officiéle documenten te zien.
Sterker nog, de politie kwam en de twee mannen werden geïntimideerd door de politie omdat ze vragen stelden over WAT er gesproeid werd en waarom. Er zijn al een hele poos geen krekels meer te bekennen in Amerika. En je raad het al: Het WEF wil dat we krekels gaan eten en die moeten wij uiteraard BETALEN, kopen in de winkel. Wie gaat die insecten kopen als ze vrij beschikbaar zijn in de natuur? Daarom dus alles kapot spuiten in de nacht.

Meer van Richie from Boston op Bitchute:
HIER te vinden
Heel minutieus volgt deze man het vallen van Amerika. Dat land is afgeschreven, volledig leeggeroofd en gaat binnenkort ten onder. Meer daarover HIER


Ga naar Chemtrails in Nederland.

Ga naar Chemtrails inzendingen.