Taking the garbage out

Gewijzigd 1 maart 2023

Climatechange is bullshit

Chemtrails lopen in de gaten. Ook sceptici stellen zich meer en meer vragen. Op Twitter verschijnt het ene na het andere bericht/ tweet over chemtrails.
Climate change is nu de kaart die getrokken dient te worden om chemtrailing/ geo- engineering te rechtvaardigen. Wat verschijnt er dus in de media:

Op het moment dat je een atmosfeer vol gaat proppen met een reflectiescherm loop je weg voor de achterliggende oorzaak van het "klimaatprobleem", voor zover dat er zou zijn. Zoals we gewend zijn van overheden tegenwoordig hebben we, na de Covid-plandemie, nu wederom te maken met "doublespeak": Het tegenovergestelde van het beoogde doel is waar. De Covid prik was geen vaccin maar een biowapen. Doublespeak. Zo ook met climate change. Geo-engineering is al zo'n dertig jaar dagelijkse praktijk.
Lees HIER over de extreem schadelijke gevolgen van chemtrailing voor flora/fauna.
Het wordt met het zonnescherm gebracht dat er plannen bestaan om er mee te beginnen. Ze doen dit al dertig jaar. Mogelijk zelfs langer. De eerste experimenten dateren van voor de tweede wereldoorlog.
In deze video enkele naar voren geschoven "activisten":

Dit is hoe de New World Order maffia werkt. Gecontroleerde media halen consequent het door overheden aangereikte narratief aan om mensen IN dat narratief te HOUDEN. Ongecontroleerde oppositie wordt onderdrukt/ weggecensureerd. De werkelijkheid is volstrekt anders, vaak tegenovergesteld, van wat er beweerd wordt. Geo- engineering heeft militaire toepassingen en zoals Henry Kissinger ons geleerd heeft: "When you control the weather you control the world ". Meteorologie wordt nu gebruikt als kennismiddel om het weer als wapen in te kunnen zetten.
Waarom? Het NRC:

Controle!
Je presenteert kunstmatig veroorzaakte droogte als "klimaatprobleem" wat veroorzaakt zou worden door de burgerij met hun auto's en vakantievluchten etc. Je praat ze een schuldcomplex aan. Vervolgens kun je repressieve maatregelen gemakkelijker invoeren om mensen nog strakker in het staatsgelid te krijgen.
Dit is wat ze nu aan het doen zijn.
Vorig voorjaar hadden we een lange droogte periode, weet u nog?

Lees deze pagina over de situatie vorig jaar. De weerscondities zouden wel eens identiek aan voorjaar 2022 kunnen gaan worden. Wellicht herhalen ze dit om het proces te versnellen.
De Luciferiaanse U.N. Agenda 21: Als je dit begrijpt, dan begrijp je Covid, dan begrijp je Geo-engineering, dan begrijp je facial recognition, 5G, het WEF. Kijk op die pagina de video van Rosa Koire over de Agenda 21 van de verenigde Naties. Agenda 21 lijkt een nobel doel na te streven, maar het doel is totale controle over ALLE resorces, dus ook over water, voedsel, planten, dieren, gebouwen en jou. Ongeziene dictatuur.