Affiches die beklijven zonder te plakken

Gewijzigd 07 januari 2021


Breda chemtrails (1)

Hieronder wat eenduidige evenementen en daaronder chemtrails in Breda per dag fotografisch weergegeven.


*Breda moet "effe dimmen", zie hier hoe de lucht in een ochtendje tijd wordt "dichtgezet". 12 augustus 2021, hier te zien..

*Rastertrail, een veelgebruikt patroon in chemtrailing, 04-06-2021 Breda. hier te zien

*Heusden en Breda met aktief traildagje achter een dicht wolkendek.. 10-05-2021, hier te zien

*Breda, een heftige traildag. 22-04-2021, hier te zien

*Breda, 24 april 2021, zeer heftig, hier te zien..Breda, 26 september 2021
In deze serie van 9 foto's van 1 spoor is het verloop mooi te zien van zo'n "vliegtuigspoor" (chemtrail) naar uitgewaaide "veeg".
Het evenement bestreek ongeveer 15 minuten. Duidelijk dus geen waterdamp. De streep komt zichtbaar dichterbij en verwaaid gelijktijdig. Dit is dan 1 trail maar als je over heel Nederland dit soort sporen trekt dan kun je dus een molkendek creeren en daarmee een volk vergiftigen. Dit lijkt dus op chemische oorlogsvoering.
De lucht was dan ook integraal bedekt met nevel dus ga maar na. Vermoedelijk was heel west -Europa de klos en hebben dus miljoenen mensen hun dagelijkse dosis radioactief Polonium, Barium, Strontium en nano-aluminium weer opgesnoven. En op het televisiejournaal hebben ze het dan over "sluierbewolking".


Breda, 25 september 2021, beetje HAARP, beetje trail.


Breda, 23 september 2021,
Hun volhardendheid is bewonderingswaardig. Maar waarom zouden ze?


Breda, 22 september 2021. Wederom heb ik weer wat grafisch materiaal mogen verzamelen van "condens". Ook werd er een video ingezonden.
Als het dan zo is dat vliegtuigen zo veel condens teweeg brengen, kan er dan niet een wissertje ontwikkeld worden wat achter een vliegtuig gehangen kan worden waarmee de sporen uitgewist worden?
Net als met een auto. Tja, auto's stoten ook condens uit toch? Oh die condens is alleen zichtbaar als het kouder is? Daar boven is het altijd wel kouder, jazeker, maar nu is het daar minder "kouder" dan in, bijv, februari. En zelfs dan zijn de vliegtuigstrepen korter. Maar soms dan ook weer langer/ permanent zichtbaar?! We krijgen zo wel erg "gedimd" licht met al dat vliegtuigcondens ... Oh, dat laatste is juist één van de bedoelingen? Gelukkig doet waterdamp niet zo veel kwaad...
Laten we het over de luchtkwaliteit dan maar niet meer hebben. (barium, aluminium, cadmium, nikkel, schimmelsporen, mycotoxines en radioactief thorium)

 • Condens, toch?

  Zware bewolking en regen! 25-07-2021, sprayen zullen ze , weer of geen weer. Ik hoorde ze 's nachts al af en aan vliegen. Vakantie-vliegverkeer ligt zo goed als stil hierboven nu.


 • Oh yeah they're there i noticed the trails yesterday whyle playing GTA5_ ;)


  Zware bewolking en regen op komst maar sprayen zullen ze! 11-07-2021
  Dat er veel bewolking is wil niet zeggen dat het sprayen stopt. 4 juli 2021

 • Als dit een condensspoor is dan ben ik een vliegtuig.  Alle kleuren van de regenboog, maar dan chemisch. Sprayday 15-06-2021


  Het weekeinde is weer voorbij dus trailen maar weer! 14-06-2021

Breda, 8 juni 2021,Breda, 26 januari 2021,

 • Zo smerig als hier zie je de lucht niet vaak

 • Ze begonnen al vroeg,

 • Uiteindelijk was de lucht volledig "dichtgeweven".